روش درست استفاده از فلفل دلمه ای در غذا ، فلفل دلمه ای تا چه مدت در فریزر و یخچال باقی می ماند؟

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، فلفل دلمه ای کامل حداقل 5 روز در یخچال باقی می ماند، اما گاهی اوقات حتی در همین مدت چندروزه نیز همه فلفل دلمه ای ها مصرف نمی شوند. برخی افراد صبر می نمایند تا فلفل دلمه ای دچار پلاسیدگی و فساد گردد تا آن را دور بریزند، اما آیا واقعا چنین کاری ضرورت دارد؟ آیا نمی توان فلفل دلمه ای را فریز کرد و به صورت یخ زده نگه داشت؟

روش درست استفاده از فلفل دلمه ای در غذا ، فلفل دلمه ای تا چه مدت در فریزر و یخچال باقی می ماند؟

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، فلفل دلمه ای هم یخ می زند! برخلاف برخی از محصولات غذایی، فلفل دلمه ای کامل (بدون احتیاج به دستکاری یا پوست گیری) به خوبی در فریزر یخ می زند. بنابراین کافی است که فلفل دلمه ای را بشویید، خرد کنید و سپس آن را داخل فریزر بگذارید. اگرچه فلفل دلمه ای بعد از یخ زدگی بخش زیادی از طعم و بوی اولیه اش را حفظ می نماید، اما بخشی از بافت ترد و شادابش را از دست می دهد. به همین علت هم برترین کار این است که از فلفل دلمه ای منجمد در غذاهای پخته شده بهره ببرید.

فلفل دلمه ای منجمد یا یخ زده تا حدود یک سال کامل در فریزر دوام می آورد، اما برترین بازه زمانی برای استفاده از فلفل دلمه ای یخ زده و باکیفیت نهایتا 6 ماه است. اگر از فلفل دلمه ای یخ زده حداکثر تا 6 ماه بهره ببرید، قطعا از برترین عطر و طعم برخوردار خواهید شد.

  • یک ترفند ساده برای تشخیص فلفل دلمه ای شیرین از تلخ | کدام برای پختن غذا مناسب است؟

مزیت های فلفل دلمه ای یخ زده

منجمدسازی یا فریز کردن فلفل دلمه ای مزیت های زیادی دارد. اولین مزیتش این است که به راحتی ماندگاری فلفل دلمه ای را افزایش می دهید و درنتیجه مخصوصا زمانی که فصل برداشت اصلی فلفل دلمه ای باشد (اواسط تابستان تا آغاز پاییز)، می توانید برترین فلفل دلمه ای ها را درون فریزر بگذارید. قیمت فلفل دلمه ای هم معمولا در این بازه زمانی به حداقل می رسد. پس منجمدسازی فلفل دلمه ای در اواسط تابستان هم دسترسی به فلفل دلمه ای باکیفیت را ممکن می سازد و هم باعث صرفه جویی در هزینه های غذایی می گردد.

علاوه بر اینها، منجمدسازی فلفل دلمه ای برای جلوگیری از هدررفت مواد غذایی کارآمد خواهد بود. پس اگر به طور تصادفی تعداد زیادی فلفل دلمه ای به دستتان رسید، به راحتی فلفل دلمه ای های اضافی را قطعه بندی کنید و درون فریزر بگذارید. اگر فلفل دلمه ای را به صورت کاملا ریز خرد کنید و درون فریزر بگذارید، هنگام آماده سازی غذاهای مختلف می توانید سریعا این خوراکی خوش مزه و خوش عطر را به غذاهای درحال پختن اضافه کنید.

نحوه صحیح انتخاب و فریز کردن فلفل دلمه ای

1. فلفل دلمه ای انتخاب شده باید سطح صاف و براق و بعلاوه رنگ شادابی داشته باشد. بافت فلفل دلمه ای باید سفت باشد و نسبت به میزان اش هم وزن بیشتری روی دست شما به وجود بیاورد. پس فلفل دلمه ای چروکیده، نرم و لکه دار را انتخاب نکنید.

2. فلفل دلمه ای را زیر آب سرد بشویید و اگر برچسبی روی آن چسبیده بود، حتما آن را کاملا جدا کنید.

3. از یک دستمال کاغذی یا دستمال آشپزخانه تمیز برای خشک کردن فلفل دلمه ای یاری بگیرید. اگر فلفل دلمه ای را به خوبی خشک نکنید، محصول شما در فریزر دچار سوختگی ناشی از سرما خواهد شد.

4. حالا بافت درونی فلفل دلمه ای (هسته، ساقه و دانه ها) را جدا کنید و بعد آن را در ابعاد دلخواه خرد کنید. اگر هم می خواهید آن را کامل فریز کنید، باید محتویات درونش را از قسمت بالایی محصول خارج کنید.

5. حالا فلفل دلمه ای آماده شده را درون کیسه های فریزر مناسب یا ظرف های مخصوص فریزر بگذارید و درون فریزر قرار دهید.

منبع: سلامت

منبع: همشهری آنلاین

به "روش درست استفاده از فلفل دلمه ای در غذا ، فلفل دلمه ای تا چه مدت در فریزر و یخچال باقی می ماند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "روش درست استفاده از فلفل دلمه ای در غذا ، فلفل دلمه ای تا چه مدت در فریزر و یخچال باقی می ماند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید