روش درست نگهداری سیب زمینی که نمی دانستید ، 2 علامت رایج وجود سم در سیب زمینی ، این سیب زمینی ها را دور بیندازید
به گزارش وبلاگ فروش ساعت، مصرف کردن سیب زمینی در هر حالتی به هیچ وجه مناسب نیست، گاهی اوقات سیب زمینی ها بویی می دهند که مصرف آنها بیماری و خطراتی را برای فرد به همراه خواهد داشت.

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، فرقی ندارد که سیب زمینی به صورت پخته، سرخ شده یا تنوری باشد. در هر صورت ممکن است بویی در آن وجود داشته باشد که شما از آن مطلع نباشید که نشان دهنده یک ماده خطرناک و کشنده است. به همین خاطر باید مراقب باشید که اگر سیب زمینی این بو را می داد از آن استفاده نکنید، در غیر این صورت شما را بیمار می نماید.
اگر سیب زمینی بوی تلخی می داد آن را نخورید
سیب زمینی ها جزو خانواده خوراکی های خوشمزه هستند که ممکن است داخل برخی از آنها به طور طبیعی سم سولانین وجود داشته باشد. متخصصان بر این عقیده هستند که شما می توانید میزان کمی سولانین را بدون این که واکنش زیادی داشته باشد مصرف کنید اما اگر این سم به شکل نامناسب در بدن ذخیره شده باشد، آسیب ایجاد می نماید.
خوشبختانه دو علامت رایج برای وجود سم در سیب زمینی هست: این که سیب زمینی بوی تلخی بدهد یا پوست آن رگه های سبز داشته باشد. البته پوست سبز به خودی خود مضر نیست و نشان دهنده کلروفیل است اما گاهی اوقات نشان دهنده وجود سم سولانین هم هست. سیب زمینی های خراب و فاسد گاز سولانین فراوری می نمایند که ممکن است فرد را بیمار کند.
سطح بالای سولانین باعث آسیب به سلامت می گردد. مصرف سیب زمینی که این ماده سمی در آن زیاد وجود داشته باشد، در عرض 24 ساعت ممکن است فرد را وارد کما کند یا باعث مرگ گردد که این آزمایش روی افراد زیادی صورت گرفته است و مشاهده شده که آن ها علامت هایی مثل استفراغ، اسهال، درد شکم و در موارد شدیدتر افسردگی و مسائل سیستم عصبی مرکزی دارند.
دلیل فراوری سم و بوی بد سیب زمینی
دلیل این تغییر، مسائل نگهداری از سیب زمینی است. مطالعات نشان می دهد که مشکل زمانی ایجاد می گردد که سیب زمینی مدت زمان طولانی در معرض نور باشد. نور فلورسانس یا نور طبیعی این مسائل را افزایش می دهد. پس بهتر است آنها را داخل یک کیسه بگذارید و داخل کابینت نگه دارید تا در برابر نور زیاد نباشد و در کل آنها را در محل تاریک و خنک قرار دهید. اگر سیب زمینی شما رگه های سبزی داشت آنها را دور بریزید. البته برداشتن قسمت های سبز و پختن سیب زمینی، شاید میزانی از سموم آن را از بین ببرد اما راه خوبی برای جلوگیری از بیماری نیست.
خطر نگهداری طولانی مدت سیب زمینی
نگهداری طولانی مدت سیب زمینی باعث آسیب خواهد شد. نگه داشتن سیب زمینی در محیط تاریک کار درستی است اما اگر آن را خیلی طولانی نگه دارید، خطرات زیادی برای سلامتی دارد و کیفیت آن افت می نماید و شرایط خوبی نخواهند داشت و ممکن است خراب شوند که در چنین حالتی باید بدون شک آنها را دور بیندازید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: همشهری آنلاین