8 ترفند آشپزی از چینی ها که هر کسی می تواند از آن ها استفاده کند

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، بعضی افراد به آشپزی به چشم کاری خسته نماینده نگاه می نمایند و بعضی هم آن را فرایند ای سرگرم نماینده می دانند. اما هر کس که پای گاز برای پخت غذا زمان صرف کند، سعی می نماید آن را خوشمزه تر، سالم تر و خوش رنگ و لعاب تر درست کند.

8 ترفند آشپزی از چینی ها که هر کسی می تواند از آن ها استفاده کند

با استفاده از بعضی ترفند های آشپزی می توانید به این اهداف دست یابید؛ و این ترفند ها می تواند از کشور های مختلف جهان باشد.

در ادامه با چند ترفند آشپزی مفید از کشور چین آشنا خواهیم شد.

1- میوه ها و سبزیجات را با آب نمک می شویند

در چین، مردم معمولاً میوه ها و سبزیجات خود را خوب می شویند. ابتدا آن ها را با آب شیر شستشو می دهند، سپس در محلول آب نمک می گذراند و بعد از آن، بار دیگر آن ها را آب کشی می نمایند؛ و این روش کاملاً درست هم هست. دانشمندان به شواهدی دست یافته اند که شستشو با آب نمک به از میان رفتن مؤثر آفت کش ها از میوه ها و سبزیجات یاری می نماید.

یک روش ساده انجام این کار این است که یک قاشق غذاخوری نمک و نیم پیمانه آب را باهم ترکیب کنید و درون یک بطری اسپری بریزید، سپس این ترکیب را روی میوه ها و سبزیجات اسپری کنید. بعد آن ها را زیر آب خوب بمالید و آب بکشید. در نهایت، همه چیز را با یک دستمال حوله کاغذی خشک کنید.

2- برنج را بدون پیمانه و میزان گیری می پزند

چینی ها هنگام پخت برنج نیازی به دانستن اندازه دقیق آب و برنج ندارند. آن ها صرفاً اندازه برنج مورد نیازشان را داخل قابلمه می ریزند و سپس انگشت اشاره خود را با زاویه صحیح روی سطح برنج قرار می دهند. تنها کاری که باید انجام دهند این است که آنقدری آب درون قابلمه بریزند که یک بند از انگشت شان را بپوشاند.

3- با استفاده از نشاسته، غذا های خود را مجذوب کننده تر می نمایند

بسیاری از ما تعجب می کنیم که آشپز های چینی چطور ماهی و گوشت را تا آنطور براق می نمایند. راز آن در نشاسته ذرت است در تقریباً هر آشپزخانه ای در چین از آن استفاده می گردد. هیچ سسی وجود ندارد که چینی ها بدون نشاسته آن را درست نمایند (منظور سسی است که در دمای بالا تهیه می گردد و در طبخ غذا به کار می رود).

4- با زرده تخم مرغ، گوشت را نرم می نمایند

در چین مردم می توانند حتی سفت ترین گوشت ها را هم نرم نمایند. برای این منظور گوشت را به مدت حدوداً 15 دقیقه در زرده تخم مرغ می خوابانند. این کار شاید غیر منطقی به نظر برسد، چون معمولاً از چیز های دیگری مانند آب لیموترش، سرکه و دیگر مواد اسیدی برای این منظور استفاده می گردد.

به گفته آشپز های چینی، زرده تخم مرغ گوشت را براق تر می نماید و از آن در فرایند پخت محافظت می نماید. در حقیقت، زرده تخم مرغ مانع از بخار شدن آب درون گوشت می گردد، به همین علت گوشت رطوبت و طعمش را حفظ می نماید.

5- بیشتر اوقات قبل از پخت گوشت، آن را می جوشانند

در چین، مردم گوشت خام را درون آب قرار می دهند، آن را با آب می پزند و سپس آب را خالی می نمایند و بعد از آن، گوشت را می پزند، سرخ می نمایند، یا دوباره با آب تازه می پزند. این کار دلایل متعددی دارد.

اول آنکه جوشاندن به از میان رفتن آلودگی ها و خون اضافه گوشت یاری می نماید. دوم اینکه، این کار باعث نرم شدن بعضی انواع گوشت می گردد.

در نهایت، بعد از آنکه گوشت به طور کامل با آب پخت، برای طعم دار کردن گوشت، آن را به همراه سبزیجات و ادویه ها سرخ می نمایند.

6- بسیاری از غذا ها را بخارپز می نمایند

در فرهنگ غذایی چین، غذا های بخارپز زیادی وجود دارد. از این روش حتی برای درست کردن غذا هایی که با آرد تهیه می شوند، هم استفاده می گردد. چینی ها از نوعی سبد بامبو برای قرار دادن مواد غذایی بر روی آب جوش استفاده می نمایند.

برای آنکه بتوانید به روش چینی ها، غذا های خوبی درست کنید، نیازی به سبد بامبو ندارید. می توانید از آبکش های فلزی معمول هم بهره ببرید. آن را روی یک قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید. اما از گاز خیلی دور نشوید، چون باید مطمئن شوید که هنوز آب کافی درون قابلمه به جای مانده.

7- با محصولات گیاهی دسر درست می نمایند

چینی ها در دسر های خود از شکر زیادی استفاده نمی نمایند و مربا و شکلات در این کشور هوادار چندانی ندارد. آن ها از محصولات گیاهی مانند کنجد، لوبیا و سیب زمینی شیرین برای شیرین کردن دسر های خود استفاده می نمایند.

به همین علت، اگر عادت به خوردن خوراکی های خیلی شیرین داشته باشید، ممکن است دسر های چینی به نظرتان بی مزه به نظر برسند. شاید به همین دلیل است که اغلب چینی ها لاغر اندام اند.

8- از یک ماده غذایی به خصوص استفاده می نمایند که آن ها را سالم و جوان نگه می دارد

چینی ها صد ها سال است که شیفته کنجدند و از آن در تقریباً همه غذا های خود استفاده می نمایند. آن ها یک دسر سنتی هم به نام توپ کنجدی دارند.

کنجد، کلسیم، آهن، منیزیم و مس فراوانی دارد؛ بنابراین باید آن را بیشتر مصرف کنید.

منبع: روزیاتو

منبع: فرارو

به "8 ترفند آشپزی از چینی ها که هر کسی می تواند از آن ها استفاده کند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "8 ترفند آشپزی از چینی ها که هر کسی می تواند از آن ها استفاده کند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید