آشپزی

نوروز با این 10 شیرینی خاص

شیرینی پزی، یک هنر است، با تمام کرشمه های یک هنرکهن. باید در دهان گذاشت تا جادوی طعم و مزه اش فاش گردد. ما ایرانی ها به شیوه هر چه پیش آید خوش آید، هر کجا و به هر بهانه ای، پای شیرینی را به جمع مان باز می کنیم تا به یمن طعم شیرینِ شیرینی، دقایق مان زندگی...

28 اسفند 1402

12 علت برای بازدید از شهر کیوتو در ژاپن

کیوتو، مرکز سابق ژاپن، دلایل زیادی برای بازدید به شما می دهد. از معابد تاریخی و زیارتگاه های رنگارنگ گرفته تا فرهنگ رازآلودِ مایکو (maiko) و گیشا (geisha) یا غذاهای لوکس و هنری کایسکی ریوری (Kaiseki ryori)، این دلایل متغیر هستند. در این راهنما بعضی از محبوب ترین دلایل...

16 اسفند 1402

طرز تهیه قطاب شمالی در خانه با و بدون فر

قطاب یکی از شیرینی های خانگی است که به راحتی می توانید آن را با و بدون فر به راحتی در شب های عید درست کنید. عطر و طعم قطاب را از کوچه پس کوچه های شهر یزد می توان حس کرد. شهرهای مختلف ایران این شیرینی را به روش خود درست می کنند از معروف ترین آن ها می توان به...

9 اسفند 1402

روغن ماکادمیا چیست و چه مزایایی برای پوست، مو و سلامت بدن دارد؟

روغن ماکادمیا یکی از انواع روغن های گیاهی است که اخیرا به خاطر مزایایی که برای سلامت مو و پوست دارد، محبوبیت پیدا کرده و در شبکه های اجتماعی، زیاد از آن صحبت می کنند. در ادامه در مورد روغن ماکادمیا و خواصی که برای بدن دارد بیشتر بخوانید. در این مطلب به...

26 بهمن 1402

طرز تهیه اشکنه بلغور شیر؛ غذای محلی خراسان

اشکنه از جمله غذاهای خوش طعم و سنتی ایرانی است که جای خالی یا به بیانی حضور کمرنگ آن در برنامه غذایی این روزها حسابی احساس می گردد. در تمامی اشکنه ها اعم از اشکنه تخم مرغ، اشکنه پیاز، اشکنه کشک، اشکنه ماست، در مواد لازم آن گوشت به کار نمی رود. اشکنه ها به...

23 بهمن 1402

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر و در قابلمه ، مجلسی و خوشمزه

اگر دوست دارید مهمان ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه هیجان زده کنید، می توانید مرغ شکم پر درست کنید. مرغ شکم پر یکی از غذاهای خاص است که به راحتی می توانید هم با فر هم قابلمه بپزید. قبلا روش تهیه مرغ شکم پر با فر را آنالیز نموده بودیم و اینجا می خواهیم...

16 آذر 1402

8 ترفند آشپزی از چینی ها که هر کسی می تواند از آن ها استفاده کند

بعضی افراد به آشپزی به چشم کاری خسته نماینده نگاه می نمایند و بعضی هم آن را فرایند ای سرگرم نماینده می دانند. اما هر کس که پای گاز برای پخت غذا زمان صرف کند، سعی می نماید آن را خوشمزه تر، سالم تر و خوش رنگ و لعاب تر درست کند.

25 شهریور 1402

کوفته سوئدی را با این روش تهیه کنید

به محض اینکه نام کوفته روی غذایی گذاشته می گردد، به سرعت کوفته تبریزی تداعی می گردد؛ غافل از اینکه حتی سوئدی ها هم کوفته خودشان را دارند که برخلاف کوفته تبریزی سرخ می گردد.

12 شهریور 1402

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا به سبک ترکیه ای و خوشمزه

ممکن است تا به حال نام بورک را زیاد شنیده باشید ولی آن را در منزل درست نکرده باشید. این غذای خوشمزه مانند سمبوسه یک نوع غذای شکم پر است. بورک در اصل غذای سنتی ترکیه ای است و مانند آن را می توان در بیشتر کشورهای آسیایی پیدا کرد. بورک را می توان با انواع سبزیجات،...

25 مرداد 1402

خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه تر است!

خیلی ها فقط هویج را خام دوست دارند و با پخته آن در غذاها چندان میانه خوبی ندارند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، مطمئنیم با خوردن این غذا نظرتان کاملا تغییر می نماید.

13 مرداد 1402

طرز تهیه اسموتی توت فرنگی بهتر از کافی شاپ به پنج روش

در فصل گرما، نوشیدنی های میوه ای یکی از اولین انتخاب هایی است که به ذهنمان می رسد تا آب بدن را تامین کنیم و برای میان وعده یک خوراکی سالم داشته باشیم. اسموتی از بین نوشیدنی ها، انتخاب هوشمندانه تری است زیرا علاوه بر انواع ویتامین ها، فیبر زیادی نیز دارد....

8 مرداد 1402

طرز پخت برنج ایرانی تازه و کهنه ، برنج تازه چند ساعت خیس بخورد؟

طرز پخت برنج ایرانی تازه و کهنه با هم فرق دارد و در صورتی که با فوت و فن های درست کردن برنج تازه و کهنه آشنا نباشید، احتمال این که موقع پخت با مشکل روبرو شوید، زیاد است. در این مقاله از در می توانید با نکاتی مهم در خصوص طرز پخت برنج تازه و روش پخت برنج ایرانی...

26 تیر 1402

سمنو پزون در آشپزخانه اوپن

مراسم سمنوپزان در روزهای خاصی از سال مانند روزهای منتهی به نوروز برگزار می شد. زمانی که همه کارها دسته جمعی و شراکتی بود.

24 تیر 1402

این غذا را کسانی درست نمایند که کم اشتها هستند

دلمه ها یک دسته از غذاهای ایرانی هستند که روش تهیه تقریبا همسانی دارند. در مطالب قبل چند نوع آن را با شما به اشتراک گذاشتیم، حالا یکی دیگر از همین کادوها با بسته بندی گیاهی.

31 اردیبهشت 1402

چگونه یک ساندویچ ارزان درست کنیم؟ ، ساندویچ نروژی، یک ترکیب خاطره انگیز

ساندویچ عشق است؛ مال هرکجا که باشد! همه ساندویچ ها هم یک مزیت مشترک دارند. درست است که دست و بال آدم را می گیرد اما زمین گیر نمی کند. این را بچه ها دوست دارند. ما هم بچه ایم...

10 اردیبهشت 1402

میزهای گردشگری خوراک و دسترس پذیر وزارت میراث فرهنگی جشنواره ملی طعم امید را برگزار می کند

ایرنا/ براساس خبرهای واصله، میزهای گردشگری خوراک و دسترس پذیر وزارت میراث فرهنگی جشنواره ملی طعم امید را برگزار می کند.

6 اردیبهشت 1402

طرز تهیه آش گوشواره، خوراک اصیل تبریزی ها

غذایی مقوی و بسیار پرطرفدار است که با وجود مدت زمان طولانی طبخ، هواداران بسیاری دارد. این خوراک بومی و سنتی در شهرستان تبریز بیش از سایر نقاط این استان، تهیه و مصرف می گردد.

15 اسفند 1401

تهیه توپک خرما و بادام زمینی

اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده، ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچه های خود تهیه کنید، زیرا انرژی زا می باشد و برای روز های سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی می باشد. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه می گردد و شما...

14 دی 1401

تصاویری نایاب از عروس و دامادهای زمان قاجار

در گذشته بیشتر اقلام ضروری زندگی برای جهاز دختران در نظر گرفته می شد؛ از لوازم آشپزی مانند ساج برای پخت نان، سماور، ظروف آشپزخانه گرفته تا وسایلی مانند لوازم ریسندگی، بافندگی و خیاطی.

8 آبان 1401

ساده ترین روش تهیه نان پنجره ای زعفرانی

شما می توانید از هر قالبی که دوست دارید برای تهیه این نان پنجره ای استفاده کنید و حتما باید داخل روغن داغ بریزید تا مواد به قالب نچسبد و راحت جدا شود.

13 مهر 1401
تعداد: (53)