شیرینی پزی، یک هنر است، با تمام کرشمه های یک هنرکهن. باید در دهان گذاشت تا جادوی طعم و مزه اش فاش گردد. ما ایرانی ها به شیوه هر چه پیش آید خوش آید، هر کجا و به هر بهانه ای، پای شیرینی را به جمع مان باز می کنیم تا به یمن طعم شیرینِ شیرینی، دقایق مان زندگی...
کیوتو، مرکز سابق ژاپن، دلایل زیادی برای بازدید به شما می دهد. از معابد تاریخی و زیارتگاه های رنگارنگ گرفته تا فرهنگ رازآلودِ مایکو (maiko) و گیشا (geisha) یا غذاهای لوکس و هنری کایسکی ریوری (Kaiseki ryori)، این دلایل متغیر هستند. در این راهنما بعضی از محبوب ترین دلایل...
قطاب یکی از شیرینی های خانگی است که به راحتی می توانید آن را با و بدون فر به راحتی در شب های عید درست کنید. عطر و طعم قطاب را از کوچه پس کوچه های شهر یزد می توان حس کرد. شهرهای مختلف ایران این شیرینی را به روش خود درست می کنند از معروف ترین آن ها می توان به...
روغن ماکادمیا یکی از انواع روغن های گیاهی است که اخیرا به خاطر مزایایی که برای سلامت مو و پوست دارد، محبوبیت پیدا کرده و در شبکه های اجتماعی، زیاد از آن صحبت می کنند. در ادامه در مورد روغن ماکادمیا و خواصی که برای بدن دارد بیشتر بخوانید. در این مطلب به...
اشکنه از جمله غذاهای خوش طعم و سنتی ایرانی است که جای خالی یا به بیانی حضور کمرنگ آن در برنامه غذایی این روزها حسابی احساس می گردد. در تمامی اشکنه ها اعم از اشکنه تخم مرغ، اشکنه پیاز، اشکنه کشک، اشکنه ماست، در مواد لازم آن گوشت به کار نمی رود. اشکنه ها به...
اگر دوست دارید مهمان ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه هیجان زده کنید، می توانید مرغ شکم پر درست کنید. مرغ شکم پر یکی از غذاهای خاص است که به راحتی می توانید هم با فر هم قابلمه بپزید. قبلا روش تهیه مرغ شکم پر با فر را آنالیز نموده بودیم و اینجا می خواهیم...
بعضی افراد به آشپزی به چشم کاری خسته نماینده نگاه می نمایند و بعضی هم آن را فرایند ای سرگرم نماینده می دانند. اما هر کس که پای گاز برای پخت غذا زمان صرف کند، سعی می نماید آن را خوشمزه تر، سالم تر و خوش رنگ و لعاب تر درست کند.
به محض اینکه نام کوفته روی غذایی گذاشته می گردد، به سرعت کوفته تبریزی تداعی می گردد؛ غافل از اینکه حتی سوئدی ها هم کوفته خودشان را دارند که برخلاف کوفته تبریزی سرخ می گردد.
ممکن است تا به حال نام بورک را زیاد شنیده باشید ولی آن را در منزل درست نکرده باشید. این غذای خوشمزه مانند سمبوسه یک نوع غذای شکم پر است. بورک در اصل غذای سنتی ترکیه ای است و مانند آن را می توان در بیشتر کشورهای آسیایی پیدا کرد. بورک را می توان با انواع سبزیجات،...
خیلی ها فقط هویج را خام دوست دارند و با پخته آن در غذاها چندان میانه خوبی ندارند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، مطمئنیم با خوردن این غذا نظرتان کاملا تغییر می نماید.
در فصل گرما، نوشیدنی های میوه ای یکی از اولین انتخاب هایی است که به ذهنمان می رسد تا آب بدن را تامین کنیم و برای میان وعده یک خوراکی سالم داشته باشیم. اسموتی از بین نوشیدنی ها، انتخاب هوشمندانه تری است زیرا علاوه بر انواع ویتامین ها، فیبر زیادی نیز دارد....
طرز پخت برنج ایرانی تازه و کهنه با هم فرق دارد و در صورتی که با فوت و فن های درست کردن برنج تازه و کهنه آشنا نباشید، احتمال این که موقع پخت با مشکل روبرو شوید، زیاد است. در این مقاله از در می توانید با نکاتی مهم در خصوص طرز پخت برنج تازه و روش پخت برنج ایرانی...
مراسم سمنوپزان در روزهای خاصی از سال مانند روزهای منتهی به نوروز برگزار می شد. زمانی که همه کارها دسته جمعی و شراکتی بود.
دلمه ها یک دسته از غذاهای ایرانی هستند که روش تهیه تقریبا همسانی دارند. در مطالب قبل چند نوع آن را با شما به اشتراک گذاشتیم، حالا یکی دیگر از همین کادوها با بسته بندی گیاهی.
ساندویچ عشق است؛ مال هرکجا که باشد! همه ساندویچ ها هم یک مزیت مشترک دارند. درست است که دست و بال آدم را می گیرد اما زمین گیر نمی کند. این را بچه ها دوست دارند. ما هم بچه ایم...
ایرنا/ براساس خبرهای واصله، میزهای گردشگری خوراک و دسترس پذیر وزارت میراث فرهنگی جشنواره ملی طعم امید را برگزار می کند.
غذایی مقوی و بسیار پرطرفدار است که با وجود مدت زمان طولانی طبخ، هواداران بسیاری دارد. این خوراک بومی و سنتی در شهرستان تبریز بیش از سایر نقاط این استان، تهیه و مصرف می گردد.
اگر دوست دارید یک میان وعده یا تنقلات ساده، ولی مقوی و انرژی را تهیه کنید حتما این توپک را برای بچه های خود تهیه کنید، زیرا انرژی زا می باشد و برای روز های سرد زمستانی و امتحانات گزینه خوبی می باشد. این توپک خرما و بادام زمینی خیلی راحت تهیه می گردد و شما...
در گذشته بیشتر اقلام ضروری زندگی برای جهاز دختران در نظر گرفته می شد؛ از لوازم آشپزی مانند ساج برای پخت نان، سماور، ظروف آشپزخانه گرفته تا وسایلی مانند لوازم ریسندگی، بافندگی و خیاطی.
شما می توانید از هر قالبی که دوست دارید برای تهیه این نان پنجره ای استفاده کنید و حتما باید داخل روغن داغ بریزید تا مواد به قالب نچسبد و راحت جدا شود.