طرز تهیه آش گوشواره، خوراک اصیل تبریزی ها

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، غذایی مقوی و بسیار پرطرفدار است که با وجود مدت زمان طولانی طبخ، هواداران بسیاری دارد. این خوراک بومی و سنتی در شهرستان تبریز بیش از سایر نقاط این استان، تهیه و مصرف می گردد.

طرز تهیه آش گوشواره، خوراک اصیل تبریزی ها

آش گوشواره یک غذای خوشمزه و سنتی مربوط به آذربایجان است و در شهر تبریز پرطرفدارتر از سایر منطقه ها است. علت نامگذاری آن وجود خمیر هایی درون آن است. زمان پخت این آش مقوی معمولا طولانی است اما پیشنهاد می کنیم که آن را تهیه کنید و از آن لذت ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه آش گوشواره را با هم یاد بگیریم.

مواد لازم برای خمیر آش گوشواره

  • آرد سه پیمانه
  • تخم مرغ یک عدد
  • آب نصف پیمانه
  • نمک نصف قاشق چای خوری

مواد لازم برای میان خمیر

  • گوشت چرخ نموده: 200 گرم
  • پیاز رنده شده: 1 عدد
  • زرد چوبه: مقداری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم برای پخت آش

  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • آب: 4 لیوان
  • نخود: 1 پیمانه
  • جعفری و گشنیز: برای تزیین
  • نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • سرکه: یک چهارم پیمانه
  • پیاز نگینی: 1 عدد

طرز تهیه آش گوشواره

مرحله اول

ابتدا باید خمیر ها را آماده کنیم. به این منظور تخم مرغ، آب و نمک را با هم مخلوط کنید، آرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد کم کم اضافه کنید. بعد از آنکه خمیر را به خوبی هم زدید آن را داخل کیسه بگذارید و به مدت نیم ساعت در دمای معمولی اتاق به آن استراحت دهید.

مرحله دوم

در این مدت می توانید مواد میانی خمیر (کوفته های سر گنجشکی) را آماده کنید. برای این کار، پیاز را رنده کنید و به همراه گوشت، نمک و فلفل و در صورت تمایل زردچوبه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. مخلوط را به صورت کوفته های کوچک درآورید و در ماهی تابه ای با مقداری روغن تفت دهید.

مرحله سوم

بعد از خاتمه زمان استراحت خمیر آن را به 4 قسمت تقسیم نموده و با یاری وردنه به قطر 2 میلی متر پهن کنید. مربع های 2 در 2 را به یاری چاقو برش داده و روی هر مربع مقداری از کوفته ها را بریزید و خمیر را ببندید.

مرحله چهارم

در قابلمه ای پیاز، کره، رب و نعنا خشک را تفت دهید. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس گوشواره ها را اضافه کنید و آش را هم بزنید. حالا باید نخود پخته را اضافه کنید. بعد از آنکه مقداری جوشید سرکه را اضافه کنید. آش بعد از حدود نیم ساعت آماده سرو کردن خواهد بود. آن را داخل کاسه ریخته و با چند برگ گشنیز و جعفری تزئین کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه آش گوشواره، خوراک اصیل تبریزی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش گوشواره، خوراک اصیل تبریزی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید