طرز تهیه بیسکویت قلبی شکلاتی؛ فرمولی برای ابراز عشق در روز ولنتاین بیسکویت قلبی روز ولنتاین
به گزارش وبلاگ فروش ساعت، بیسکویت قلبی روز ولنتاین
از جمله روزهایی که می توانید عشق خود را نسبت به اعضا خانواده یا دوستان ابزار کنید، روز ولنتاین است. یکی از کادوهایی که عشاق در این روز به یکدیگر هدیه می دهند، شکلات و شیرینی های قلبی است که نماد عشق آن ها می باشد. آشپزی با عزیزان یکی از تفریحاتی است که می تواند لذت زیادی را برای شما به ارمغان آورد.

علاوه براینکه می توانید بیسکویت های روز ولنتاین را از شیرینی فروشی آنلاین خریداری کنید، در خانه هم می توانید آن ها را درست کنید. اگر دوست دارید سال جاری این بیسکویت های قلبی شکلاتی را خودتان در یک روز تعطیل به یاری همسرتان تهیه کنید و لذت ببرید، تا آخر طرز تهیه بیسکوییت قلبی شکلاتی همراه ما باشید.
میزان کالری 1 عدد | 40 کالری |
زمان آماده سازی | 45 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 10 دقیقه |
تعداد نفرات | 4 نفر |
مواد لازم جهت تهیه بیسکویت قلبی ولنتاین:
مواد مورد احتیاج | میزان لازم |
کره | 110 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 1 و نیم لیوان |
پودر دارچین | نصف قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چای خوری |
نمک | کمتر از یک سوم قاشق چای خوری |
شکر | سه چهارم لیوان |
پودر کاکائو | 70 گرم |
عسل | 1 قاشق چای خوری |
مراحل تهیه شیرینی های قلبی خوشمزه
برای تهیه بیسکویت ساده و خوشمزه ابتدا صبر می کنیم تا کره به دمای محیط برسد.
مرحله اول : کره و شکر را با همزن برقی یا دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیبی نرم حاصل آید.
مرحله دوم: تخم مرغ، عسل و عصاره وانیل را به ترکیب قبلی اضافه نموده و مواد را با همزن حسابی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم: آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین، دارچین و نمک را الک نموده و به آرامی به ترکیب قبلی اضافه می کنیم. هم زدن را تا رسیدن به خمیری نرم و یکدست ادامه می دهیم. بهتر است که خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به یخچال منتقل کنیم. حدود 2 ساعت صبر می کنیم تا خمیر حسابی سرد گردد.
برای تزئین این بیسکویت های قلبی می توانید از انواع ترافل های رنگی یا پودر پسته و بادام بهره ببرید.مرحله چهارم: فر را روشن نموده و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. خمیر را روی سطح صاف پهن نموده و با استفاده از کاتر قلبی، برش می دهیم. توصیه می کنیم که کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی در دسترس نبود، با کمی روغن سینی را چرب می کنیم تا پس از پخت، شیرینی های قلبی به راحتی از سینی جدا شوند.
مرحله پنجم: پس از آن که سینی را 10 دقیقه در فر قرار دادیم، صبر می کنیم تا بیسکوئیت ساده و خوشمزه ما سرد گردد. می توانید این بیسکویت ها را مطابق سلیقه خود تزئین کنید.
نکات تکمیلی
- مراقب باشید که خمیر در طول برش خوردن، سرد باقی بماند. اگر احساس کردید خمیر کمی شل شده است، مجدداً آن را به یخچال برگردانید تا سفت گردد.
- اگر بیسکویت ها بیش از ده دقیقه در فر بمانند، حالت تردی خود را از دست می دهند.
- شما می توانید به جای فر از گاز بهره ببرید. برای این کار باید خمیرهای برش خورده را کف ماهیتابه ای که کاغذ روغنی دارد، قرار دهید. مراقب باشید خمیرها زیادی به یکدیگر نزدیک نباشند. شعله پخش کن را روی گاز قرار داده و دم کنی را روی درب ماهیتابه گذاشته و حدود 15 دقیقه صبر کنید.
- شما می توانید این بیسکویت قلبی شکلاتی را به دلخواه تزئین نموده و در کنار معشوق خود میل کنید.
- پیمانه مد نظر ما در این دستور، لیوان دسته دار فرانسوی است.
طرز تهیه بیسکویت تزئینی
از ابتدای مقاله درباره طرز تهیه بیسکوییت قلبی شکلاتی صحبت کردیم. اگر بخواهید بیسکویت قلبی دو رنگ درست کنید، در ادامه این مقاله همراه ما باشید.
مواد لازم بیسکویت تزئینی
مواد مورد احتیاج | میزان لازم |
کره | 110 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 1 و نیم لیوان |
پودر دارچین | نصف قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق چای خوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چای خوری |
نمک | کمتر از یک سوم قاشق چای خوری |
شکر | سه چهارم لیوان |
شکلات | 120 گرم |
عسل | 1 قاشق چای خوری |
ترافل های رنگی | به میزان لازم |
مراحل تهیه بیسکویت قلبی دو رنگ
برای تهیه بیسکویت ساده و خوشمزه ابتدا صبر می کنیم تا کره به دمای محیط برسد.
مرحله اول : کره و شکر را با همزن برقی یا دستی به خوبی مخلوط می کنیم تا ترکیبی نرم حاصل آید.
مرحله دوم: تخم مرغُ عسل و عصاره وانیل را به ترکیب قبلی اضافه نموده و مواد را با همزن حسابی ترکیب می کنیم.
مرحله سوم: آرد، جوش شیرین، دارچین و نمک را الک نموده و به آرامی به ترکیب قبلی اضافه می کنیم. هم زدن را تا جایی ادامه می دهیم که به خمیری نرم برسیم. بهتر است که خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و به یخچال منتقل کنیم. حدود 2 ساعت صبر می کنیم تا خمیر حسابی استراحت کند.
شما می توانید میزان شیرینی این بیسکویت های قلبی خوشمزه را مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.مرحله چهارم: فر را روشن نموده و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم می کنیم. خمیر را روی سطح صاف پهن نموده و با استفاده از کاتر قلبی، برش می دهیم. توصیه می کنیم که کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر کاغذ روغنی در دسترستان نبود، با کمی روغن سینی را چرب می کنیم تا پس از پخت، شیرینی های قلبی به راحتی از سینی جدا شوند.
مرحله پنجم: پس از آن که سینی را 10 دقیقه در فر قرار دادیم، صبر می کنیم تا بیسکویت ساده و خوشمزه ما سرد گردد. می توانید این بیسکویت ها را مطابق سلیقه خود تزیین کنید.
مرحله ششم: بعد از پخت بیسکویت ها، شکلات را روی بخار آب جوش ذوب کنید. سپس یک طرف بیسکویت را به شکلات آغشته نموده و انواع ترافل های رنگی را روی آن قسمت می ریزیم. می توانید از پودر پسته یا بادام به جای ترافل های رنگی بهره ببرید. به همین راحتی بیسکویت قلبی شکلاتی ما آماده است.
سخن آخر
در این نوشتار سعی کردیم طرز تهیه بیسکوییت قلبی شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم. این دستور بسیار ساده است. می توانید از این بیسکویت قلبی برای مناسبت ها تهیه کنید. بسته به سایز کاتر قلبی که استفاده می کنید، تعداد بیسکوئیت ها متغیر است.
کالری هر کدام از این بیسکوئیت های مجذوب کننده، کمتر از 50 است. پس می توانید با خیال راحت آن را میل کنید. میزان شکر این دستور، قابل تغییر است.اگر مایلید که اطلاعات بیشتری درباره تهیه انواع بیسکویت ها داشته باشید، می توانید طرز تهیه انواع بیسکویت فانتزی و تزیینی را مطالعه کنید. امیدواریم که از این مقاله لذت برده باشید.
منبع: اسنپ فود