طرز تهیه انواع دسر با خرما

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، دسر با خرما چی درست کنیم؟ آیا چیزی در خصوص طرز تهیه انواع دسر با خرما می دانید؟ برترین روش طرز تهیه دسر رژیمی با خرما چیست؟ آیا با طریقه درست کردن پودینگ با خرما به عنوان آشنایی دارید؟ خرما سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی برای بدن است و به خاطر طعم شیرین و خوشمزه ای که دارد، برای درست کردن در ایده بسیار خوبی است. در این مقاله از سرویس می توانید با طرز آماده کردن انواع دسر با خرما آشنا شوید. در انتهای مقاله به سوالات متداول در خصوص دسر با خرما برای ماه رمضان پاسخ خواهیم داد. با همراه باشید.

طرز تهیه انواع دسر با خرما

انواع دسر با خرما

خرما خواص بی شماری برای بدن دارد و سرشار از کلسیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منیزیم، فسفر، مس و فولات است و به بهبود سیستم ایمنی بدن و بعلاوه کنترل سوخت و ساز بدن یاری می نماید. استفاده خرما برای تهیه انواع دسر می تواند احتیاج شما به شیرین نماینده های مصنوعی و مضر را رفع کند.

شما می توانید با تهیه انواع دسر با خرما هم از طعم لذیذ دسر لذت ببرید و هم به سلامت بدن تان یاری کند. در ادامه می توانید با طریقه درست کردن انواع دسر خرما برای ماه رمضان و سایر روزهای سال آشنا شوید.

1- ترافل خرما

ترافل یکی از لذیذترین انواع دسر با خرما است که هم خیلی راحت و سریع آماده می گردد و هم ظاهر بسیار هوس انگیزی دارد. برای درست کردن این دسر با خرما برای ماه رمضان و پذیرایی از مهمان ها می توانید مراحل زیر را دنبال کنید.

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مدت زمان انتظار: 1 ساعت

مقدار کالری هر عدد ترافل خرما: 80 کالری

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما

  • خرما: نیم کیلو گرم
  • گردو خرد شده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • پسته خرد شده: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • کنجد، پودر کاکائو و پودر نارگیل: به میزان لازم برای تزئین

طرز تهیه ترافل خرما

برای درست کردن این دسر خوشمزه با خرما بهتر است از خرمای نرم که حالتی چسبنده دارد بهره ببرید. برای آغاز باید هسته و پوست خرماها را جدا کنید. سپس آن ها را همراه با گردو و پسته خرد شده داخل یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا خرما له گردد و با مغزها ترکیب گردد.

بعد از ترکیب شدن مواد باید به مقدار یک گردو از مواد مورد نظر را بردارید و آن را گرد کنید. سپس می توانید ترافل های خرما را درون کنجد، پودر نارگیل یا پودر کاکائو بغلتانید و برای 1 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سفت شوند. برای خواندن طریقه درست کردن ترافل خرما به طور دقیق و کامل به همراه فیلم آموزش تهیه می توانید به مقاله مراجعه کنید.

2- رولت خرما

رولت خرما یکی از شیک ترین انواع دسر با خرما است که در کنار مزه فوق العاده ای که دارد بسیار مجذوب نماینده به نظر می رسد. شما می توانید این دسر با خرما برای ماه رمضان را به سادگی در خانه آماده کنید. در ادامه می توانید با طریقه درست کردن رولت خرما آشنا شوید.

مدت زمان آماده سازی: 45 دقیقه

مدت زمان انتظار: 2 ساعت

مقدار کالری هر برش از رولت خرما: 90 کالری

مواد لازم برای تهیه رولت خرما

  • خرمای سیاه: 1 کیلوگرم
  • آرد گندم: 1 لیوان فرانسوی دسته دار
  • دارچین و زنجبیل: هر کدام 1 قاشق مرباخوری
  • روغن جامد: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
  • گردوی خرد شده: 200 گرم
  • پودر پسته و نارگیل: به میزان لازم

طرز تهیه رولت خرما

برای درست کردن این دسر لذیذ با خرما ابتدا باید پوست و هسته خرماها را جدا کنید. سپس خرماها را چرخ یا میکس کنید. میزانی روغن در ماهیتابه بریزید و سپس خرمای میکس شده را کمی تفت دهید. سپس گردوی خرد شده را همراه با زنجبیل و دارچین را به خرما اضافه کنید.

در یک ماهیتابه دیگر آرد را تفت دهید و بعد به آن روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه به حلوا گردد. کف یک سینی کیسه فریزر بگذارید و سطح آن را چرب کنید. سپس مایه خرما را روی کیسه فریزر بریزید و بعد آرد تفت داده شده را اضافه کنید. سپس میزانی گردو و پسته روی آن بریزید و به آرامی مواد را رول کنید. دسر رولت خرما را برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده گردد.

3- دسر خرما با بیسکویت پتی بور

اگر دوست دارید یک دسر متفاوت و مجذوب نماینده با خرما آماده کنید، این دسر بیسکویتی گزینه بی نظیری است. درست کردن این دسر با شیره خرما و بیسکویت بسیار ساده است و احتیاج به پخت ندارد. در ادامه می توانید با مراحل درست کردن دسر خرما با بیسکویت پتی بور آشنا شوید.

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان انتظار: 4 ساعت

مقدار کالری هر تکه از دسر خرما با بیسکویت: 100 کالری

مواد لازم برای تهیه دسر خرما با بیسکویت

  • بیسکویت پتی بور ساده: 250 گرم
  • خرما بدون هسته: 100 گرم
  • کره نرم شده: 100 گرم
  • شیره خرما: 2 قاشق غذاخوری
  • کشمش: 10 گرم
  • شکلات شیری یا کاکائویی: 150 گرم

طرز تهیه دسر خرما با بیسکویت

برای درست کردن این دسر خوشمزه خرمایی باید ابتدا یک قالب را با فویل بپوشانید. سپس بیسکویت پتی بور را خرد کنید. خرماها را با چاقو خرد کنید. کره را با شیره خرما ترکیب کنید. سپس این ترکیب را روی حرارت قرار دهید و بعد از این که خوب ترکیب شدند، از روی گاز بردارید.

بیسکویت خرد شده، خرما و کشمش را ترکیب کنید و کف قالب بریزید و خوب فشار دهید. سپس مخلوط شیره خرما و کره را اضافه کنید. در سرانجام شکلات را آب کنید و روی دسر بریزید و آن را برای چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت گردد.

4- دسر با خرما و ارده

ترکیب خرما و ارده تبدیل به بمب انرژی برای روزه داران می گردد و می تواند انرژی از دست رفته آن ها بعد از چند ساعت غذا نخوردن را تأمین کند. برای درست کردن این دسر با خرما و ارده می توانید مراحل زیر را دنبال کنید.

مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه

مدت زمان انتظار: 2 ساعت

مقدار کالری هر تکه دسر خرما و ارده: 90 کالری

مواد لازم برای تهیه دسر خرما و ارده

  • ارده: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر نارگیل: 4 قاشق غذاخوری
  • خرمای نرم: 1 بسته
  • کره: 50 گرم
  • کنجد: 2 قاشق غذاخوری
  • گردو: 100 گرم
  • پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
  • پسته: به میزان لازم
  • جوز هندی: به میزان لازم

طرز تهیه دسر خرما و ارده

برای درست کردن این دسر خرمایی باید ابتدا هسته و پوست خرماها را جدا کنید. سپس کره را ذوب کنید و روی خرما بریزید. خرما و کره را خوب با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری پیدا نمایند. گردوها را با چاقو خرد کنید. میزانی پودر دارچین، ارده و جوز هندی به ترکیب کره و خرما اضافه کنید.

یک سلفون پهن کنید و روی آن میزانی پودر نارگیل بریزید. سپس خمیر خرما و ارده را روی آن قرار دهید و با وردنه خمیر را صاف کنید. روی مواد کمی مغز گردو و در صورت تمایل پسته خرد شده بریزید. کمی کنجد و پودر نارگیل هم روی دسر بریزید. روی دسر یک سلفون قرار دهید و آن را با دست به صورت استوانه ای حالت دهید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا آماده گردد.

5- پودینگ خرما

پودینگ خوشمزه ترین دسر با خرما برای ماه رمضان است که برای تأمین انرژی بدن بسیار مقوی و مفید است. برای درست کردن این دسر خوشمزه با خرما می توانید مراحل زیر را دنبال کنید.

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

مقدار کالری هر 100 گرم پودینگ خرما: 230 کالری

مواد لازم برای تهیه پودینگ خرما

  • خرما: 250 گرم
  • شیر: 4 و 2/3 لیوان فرانسوی دسته دار
  • نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین: 1 قاشق غذاخوری
  • خامه فرم گرفته: به میزان لازم برای تزیین
  • مغز گردو: برای تزیین

طرز تهیه پودینگ خرما

پودینگ خرما از انواع دسر با خرما است که بسیار سریع و راحت آماده می گردد. در اولین مرحله از طرز تهیه این دسر با خرما برای ماه رمضان باید پوست و هسته خرما را جدا کنید. سپس خرما را همراه با 2/3 پیمانه شیر داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب میکس کنید.

به جامانده شیر را همراه با شکر، نشاسته ذرت و پودر دارچین داخل یک قابلمه بریزید و ترکیب کنید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و آرام هم بزنید. بعد از غلیظ شدن مواد می توانید پوره خرمای میکس شده و کره را اضافه کنید.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد را داخل ظروفی که دوست دارید بریزید و در یخچال قرار دهید. برای تزیین می توانید از خامه و مغز گردو بهره ببرید. برای طرز تهیه دسر رژیمی با خرما می توانید شکر و خامه را حذف کنید.

6- حلوای خرما

حلوا به هر شکلی که باشد در مناسبت های مختلف مذهبی و مهمانی و ختم و شادی یک دسر شیرین و خوشمزه و کم هزینه است. حلوای مجلسی خرما که بیشتر اصالت جنوبی دارد یک حلوای لذیذ و مقوی است که هم با شیر درست می گردد و هم بدون شیر.

برخی هم حلوای خرما را با ارده تهیه می نمایند و برخی با گردو یا بیسکویت. به هر شکلی که این حلوا را درست کنید یک میان وعده خوشمزه و مقوی خواهید داشت. برای خواندن طریقه درست کردن حلوای خرما می توانید به مقاله مراجعه کنید.

7- رنگینک

مدت زمان پخت: 20 دقیقه

مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه

رنگینک یکی از مقوی ترین و لذیذترین دسرهای ایرانی است که معمولاً آن را در ماه رمضان و برای سحری و افطار درست می نمایند. این دسر طعم فوق العاده خوشمزه ای دارد و بسیار انرژی بخش است. اصالت این دسر متعلق به شهرهای جنوبی کشور است و به علت داشتن خرما، گردو و دارچین طبع فوق العاده گرمی دارد. برای خواندن طریقه درست کردن رنگینک به همراه فیلم آموزش تهیه می توانید به مقاله مراجعه کنید.

8- کیک خرما

مدت زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه

زمان مورد احتیاج برای پخت: 50 دقیقه

مواد لازم برای تهیه کیک خرما

آرد گندم: 2 و 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

تخم مرغ: 3 عدد

شکر: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

روغن مایع: 1/2 لیوان دسته دار فرانسوی

خرما پوره شده: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

جوش شیرین: 1/2 قاشق چای خوری

آب جوش: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: 1 قاشق چای خوری

پودر دارچین: 1 قاشق چای خوری

مغز گردو خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک خرما

برای درست کردن کیک خرما، قبل از هر چیز مواد مورد استفاده در طرز تهیه کیک خرما را از 30 دقیقه قبل از آغاز به کار، از یخچال بیرون بیاورید و در دمای محیط بگذارید. با مواد باید مایه کیک را درست کنید و بعد آن را در فر یا قابلمه بپزید. درنهایت هم روی کیک خرما را با مواد دلخواه، گردو و دارچین تزیین کنید.

در اولین مرحله از طرز تهیه کیک خرما، پوست خرماها را بگیرید. برای اینکه پوست خرماها راحت تر جدا گردد، خرماها را در یک کاسه بریزید و هسته آن ها را جدا کنید. روی خرماها را آب جوش بریزید و 15 دقیقه صبر کنید. سپس پوست خرماها را بگیرید و خرماهای نرم شده را داخل غذاساز بریزید و کاملا پوره کنید و کنار بگذارید. برای مطالعه ادامه مراحل روی لینک مطلب کلیک کنید.

سوالات متداول

با شیر و خرما دسر چی درست کنم؟

پودینگ برترین پیشنهاد برای تهیه دسر با خرما و شیر است.

برترین دسر با خرما و کنجد چه دسری است؟

ترافل خرما یا رولت خرما انتخاب مناسبی برای درست کردن یک دسر از ترکیب خرما و کنجد است.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه انواع دسر با خرما" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع دسر با خرما"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید