خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه تر است!

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، خیلی ها فقط هویج را خام دوست دارند و با پخته آن در غذاها چندان میانه خوبی ندارند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید، مطمئنیم با خوردن این غذا نظرتان کاملا تغییر می نماید.

خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه تر است!

این خورش با طعم ملسی که دارد از جمله خورش های قدیمی پرطرفدار میان پیر و جوان است.

مواد لازم

300 گرم گوشت خورشی

یک عدد پیاز بزرگ

یک کیلو هویج میانه

2 ق س رب گوجه فرنگی

3 ق س زعفران آب نموده

2 /1 پیمانه آبلیمو

نمک، فلفل، زردچوبه

و روغن به مقدار لازم

1. هویج ها را پوست کنده و بشویید. سپس به شکل خلال های مساوی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازها را هم خلالی خرد نموده و در کمی روغن سرخ کنید.

2. خلال های پیاز که طلایی شدند، فلفل و زردچوبه ریخته و کمی تفت دهید. سپس گوشت ها را به پیاز داغ اضافه کنید. بعد از کمی سرخ شدن تکه های گوشت، کمی آب بریزید و در ظرف را بگذارید.

3. درفاصله زمانی که گوشت ها بپزند، خلال های هویج را با کمی روغن سرخ کنید. بعد از نیم پز شدن گوشت ها، هویج های سرخ شده را به خورش اضافه کنید تا ادامه مرحله پخت را با هم طی نمایند.

4. بعد از اینکه گوشت و هویج پختند، آبلیمو، نمک، زعفران آب نموده و رب را اضافه کنید و بگذارید خورش کمی دیگر بجوشد.

منبع: همشهری آنلاین

به "خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه تر است!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشتی که حتی از قورمه سبزی هم خوشمزه تر است!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید