طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر و در قابلمه ، مجلسی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، اگر دوست دارید مهمان ها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه هیجان زده کنید، می توانید مرغ شکم پر درست کنید. مرغ شکم پر یکی از غذاهای خاص است که به راحتی می توانید هم با فر هم قابلمه بپزید. قبلا روش تهیه مرغ شکم پر با فر را آنالیز نموده بودیم و اینجا می خواهیم طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر را مرور کنیم.

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر و در قابلمه ، مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر بدون فر

  • مرغ کامل 1 عدد
  • کره بدون نمک 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به اندازه لازم
  • روغن سرخ کردنی 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز میانه 1 عدد
  • گردوی خشک و ریز آسیاب شده 2 فنجان
  • کشمش 200 گرم
  • زرشک 1 قاشق غذاخوری
  • آلو خشک و بدون هسته 10 عدد
  • زردآلو خشک بدون هسته 10 عدد
  • زردچوبه 1 قاشق چای خوری
  • جوز هندی خیلی کم
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه آسیاب شده یک چهارم قاشق چای خوری
  • زعفران آسیاب شده 2 پیمانه
  • آب داغ یک چهارم فنجان

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

1. آماده کردن مرغ

اولین مرحله از طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر این است که مرغ را آماده و مزه دار کنید. برای این کار مرغ را خوب شسته شده و کاملا داخلش را تمیز کنید بعد یک مخلوط از یک پیمانه زعفران آب شده، نمک، فلفل و آبلیمو درست کنید و این مایع را خوب روی مرغ و داخل مرغ بمالید تا مرغ کاملا مزه دار گردد. وقتی تمام قسمت مرغ از مواد پر شد آن را داخل یخچال بگذارید تا حداقل 12 ساعت یا یک روز بماند و خوب مزه دار گردد.

2.آماده کردن مواد داخل شکم مرغ

اکنون زمان آن رسیده که مواد داخل مرغ شکم پر را تهیه کنید برای این کار در یک قابلمه نچسب روی حرارت میانه، روغن را داغ نموده و پیاز خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید پیاز طلایی گردد بعد گردوی آسیاب شده را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و در این زمان مدام مخلوط را هم بزنید (دقت کنید نسوزد). در نهایت میوه های خشک، کشمش، زرشک، چاشنی و آب داغ را اضافه کنید وقتی همه مواد را خوب مخلوط کردید، حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و بگذارید به مدت 5 دقیقه مواد بپزد در نهایت آن را خاموش کنید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

3. پخت مرغ شکم پر در قابلمه

آخرین مرحله از طرز تهیه مرغ شکم پر این است که آن را بپزید برای این کار در یک قابلمه با سایز مناسب ابتدا اندازهی آب، زعفران، نمک و ادویه مناسب به همراه اندازهی رب انار بریزید و اگر دوست دارید اندازهی آلو خشک بگذارید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید کمی داغ گردد بعد مخلوط آماده شده را بردارید و داخل مرغ بریزید و در نهایت شکم مرغ را بدوزید (البته اگر شکم را پاره نموده اید) در غیر این صورت سمت سر مرغ را بدوزید و ران ها را با نخ ببندید تا مرغ کامل ثابت گردد و سپس اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت و نیم بپزد.

نکته: اگر متوجه شدید ممکن است آب برای پخت مرغ کم است می توانید اندازهی آب جوشیده اضافه کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه مرغ شکم پر

تهیه مرغ شکم پر همان طور که دیدید کار سختی نیست اما خوب در آوردن این غذا هنری است که با رعایت نکات و فوت وفن های لازم می توانید آن را کسب کنید.

تنوع در مواد مرغ شکم پر

موادی که برای داخل مرغ شکم پر استفاده می گردد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. اگر چیزهای شیرین را ترجیح می دهید، می توانید از مواد شیرین بیشتری بهره ببرید و اگر ترش را ترجیح می دهید، به سادگی از مواد ترش بیشتر مانند آلو بهره ببرید. برای طعم شیرین تر حتی می توانید اندازهی شکر را در یک لیوان آب حل نموده و به مواد اضافه کنید.

حتی می توانید برای این که مرغ به ظرف نچسبد از سیب زمینی، فلفل دلمه ای و هویج ته ظرف بهره ببرید یا حتی سبزیجاتی مثل جعفری یا سبزیجات شمالی بهره ببرید. روش تهیه مرغ شکم پر شمالی را می توانید در کتاب کاله بخوانید.

پوست مرغ، آری یا خیر

یک نکته مهم که معمولا در طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر مطرح می گردد این است که آیا مرغ باید پوست داشته باشد یا خیر. دقت کنید که هنگام پختن مرغ اندازهی روغن از پوستش خارج می گردد که اجازه نمی دهد مرغ آنقدر خشک نگردد در ضمن پوست مرغ حکم نگهدارنده مواد را دارد پس حتما پوست مرغ را نگه دارید.

نحوه سرو مرغ شکم پر

پس از پخته شدن مرغ شکم پر، آن را در سینی بریزید و روی آن را با اندازهی سبزی و حتی سیب زمینی سرخ نموده و فلفل تزیین کنید. این غذا را می توانید به دلخواه هم با برنج و هم بدون برنج سرو کنید. ممکن است بعضی افراد لایه بیرونی مرغ را بی مزه بدانند، در این صورت می توانید از انواع سس خانگی برای رویه مرغ بهره ببرید. هنگام سرو این غذا سبزی خوردن را نباید فراموش کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر و در قابلمه ، مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر و در قابلمه ، مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید