ضرورت مصرف لبنیات بین وعده افطار تا سحری
به گزارش وبلاگ فروش ساعت، کارشناس مسوول تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف لبنیات کم چرب بین وعده افطار تا سحری لازم است.

به گزارش، مهسا شمشیرگران، اظهارکرد: مصرف انواع میوه و سبزیجات، نان و غلات به ویژه نان سبوس دار و جوانه ها در ماه رمضان بسیار مفید و موثر است.
وی استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین B6 نظیر حبوبات و آجیل را در تقویت سیستم ایمنی به ویژه در ماه رمضان موثر دانست و اضافه نمود: با مصرف تخم مرغ، مرغ و گوشت سفید که حاوی روی است و همچنین انواع گوشت و حبوبات که سرشار از آهن است، می توان پروتیین مورد احتیاج روزانه را تامین کرد.
شمشیرگران بر ضرورت پیروی از اصول رژیم غذایی سالم در این ماه تاکید و اظهار کرد: استفاده از غذا های سرخ شده، پرادویه و پرنمک در ایام ماه رمضان باید محدود گردد.
وی افزود: مصرف سوپ به منظور دریافت سبزیجات و غلات کامل و جوانه ها به دلیل داشتن انواع ویتامین B در این ماه توصیه می گردد.
شمشیرگرا به اهمیت وعده سحری اشاره و بیان کرد: غذای خود را از افطار تا سحری به سه وعده سبک تقسیم کنید و آب فراوان بنوشید و مصرف میوه های پر آب نظیر هندوانه را در وعده سحری نباید فراموش کنید.
وی نسبت به حذف وعده سحری هشدار داد و گفت: پرهیز از مصرف چای، قهوه و کولا که حاوی کافیین بوده و مضر تلقی می گردد، لازم است.
منبع: ایسنا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان