شیرازی ها هفت برابر حد مجاز نمک می خورند

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: براساس مطالعات مصرف نمک در شیراز هفت برابر حد مجاز است.

شیرازی ها هفت برابر حد مجاز نمک می خورند

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، دکتر محمدجواد کجوری سه شنبه 9 شهریور در جمع وبلاگ فروش ساعت گفت: مصرف بالای نمک در شیراز باعث شده که افراد نادانسته به بیماری پرفشاری خون و به دنبال آن بیماری های قلبی و عروقی مبتلا شوند.

وی با بیان اینکه بیماری های قلبی و عروقی عامل حدود 30 درصد از مرگ ها در فارس است، گفت: عمده نمکی که مردم شیراز استفاده می نمایند به وسیله مصرف نان و غذاهای تولید شده به بدن آنان وارد می گردد.

این پزشک متخصص قلب و عروق با بیان اینکه سن شروع بیماری عروق کرونر 10 سالگی است، اضافه نمود: در گذشته سن شروع بیماری قلبی و عروقی 40 تا 50 سالگی بود اما امروزه سن ابتلا به این بیماری کاهش یافته و 35 سالگی رسیده است.

او، ژنتیک را عامل نخست و مشخص نماینده در مبتلا شدن به بیماری قلبی و عروقی در بین افراد اعلام و اضافه نمود: مصرف بی رویه فست فود، غذاهای چرب و کم تحرکی، عامل مهمی در شیوع این بیماری و در حال حاضر، شایع ترین علت مرگ و میر،سکته قلبی است.

کجوری بر لزوم آموزش موارد پیشگیرانه به خانواده ها و به ویژه بچه ها تاکید و اضافه نمود: آموزش و پیشگیری باید از سنین کودکی و نوجوانی شروع گردد، نباید با فرصت سوزی به شرایطی برسیم که بیماری قلبی ضربه مهلک خود را وارد نموده باشد و آنگاه به فکر پیشگیری باشیم.

فوق تخصص قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرهنگ غلط و استفاده از تنقلات صنعتی، غذای شور و استفاده نکردن از غذاهای سالم در بین بچه ها و نوجوانان را عامل مهم این بیماری دانست و گفت: خانواده ها چندان توجهی به این موضوع ندارند و همین امر سبب می گردد نوجوانان و سایر افراد خانواده زودتر از حد معمول به بیماری های عروقی مبتلا شوند.

او با تاکید بر اینکه خطر ابتلا بیماری قلبی و عروقی، از زمان شکل گیری یک جنین در رحم مادر ایجاد می گردد، اضافه نمود: برای پیشگیری از ابتلا و کنترل این بیماری، مصرف سبزیجات، میوه و هم چنین ورزش کردن و استفاده از سایر غذاهای سالم توصیه می گردد تا از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری گردد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه اغلب روغن هایی که برای تهیه چیپس به کار می رود، بارها داغ شده و می جوشد و در آن ترکیبات سمی ایجاد می گردد، گفت: این امر می تواند تاثیر بسیار بدی بر سلامت جسمی و رشد بچه ها داشته باشد و استفاده از این نوع روغن ها در واقع به هلاکت انداختن بچه ها و تزریق سم به بدن آنان است.

مدیر گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، چاقی را به عنوان یک سندرم متابولیک و عوامل خطرساز برای بروز بیماری های قلبی عروقی خاطرنشان کرد و اضافه نمود: این موضوع مقدمه ای برای گرفتار شدن به بیماری های قلبی است و باید از همان ابتدا آن را جدی گرفت و با آن مقابله کرد.

کجوری بیان نمود: در جامعه شاهد چاقی شکمی در بین مردان و چاقی پایین تنه در بین زنان هستیم و افراد هیچ گاه این تغییرات را جدی نمی گیرند، همین موضوع سبب می گردد آمار مبتلایان به بیماری های قلبی و عروقی و هم چنین بیماری های کلیوی افزایش یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "شیرازی ها هفت برابر حد مجاز نمک می خورند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرازی ها هفت برابر حد مجاز نمک می خورند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید