ساده ترین روش تهیه نان پنجره ای زعفرانی
به گزارش وبلاگ فروش ساعت، شما می توانید از هر قالبی که دوست دارید برای تهیه این نان پنجره ای استفاده کنید و حتما باید داخل روغن داغ بریزید تا مواد به قالب نچسبد و راحت جدا شود.
نان پنجره ای زعفرانی یکی از روش های بسیار خوشمزه و ساده است که با طعم زعفرانی تهیه می شود و روش پخت بسیار ساده ای دارد. شما می توانید نان پنجره ای زعفرانی را برای مهمانی ها و مراسم مختلف تهیه و سرو کنید. نان پنجره ای بسیار خوشمزه و ترد است و رنگ و طعم خوبی به واسطه داشتن زعفران دارد. با وبلاگ فروش ساعت همراه باشید تا طرز تهیه نان پنجره ای زعفرانی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه نان پنجره ای زعفرانی
- آرد 1 پیمانه سر خالی
- شیر 1 پیمانه سر خالی
- نشاسته گل 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- گلاب 3 قاشق غذاخوری
- زعفران 2 قاشق غذاخوری
- پودر هل 1 قاشق چای خوری
- پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه نان پنجره ای زعفرانی
مرحله اول
شیر و گلاب و نشاسته را داخل کاسه بریزید و خوب هم بزنید و 10 دقیقه صبر کنید تا نشاسته خوب حل شود. دقت کنید حتما باید از نشاسته گل تازه استفاده کنید زیرا نشاسته وقتی بماند ترش می شود. اگر شک دارید می توانید نشاسته را با آب یکبار مخلوط کنید و هم بزنید و آب آن را کمی دور بریزید.
مرحله دوم
در ادامه تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. آرد را باید کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز و مواد یکدست شود. در سرانجام پودر هل و زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوش رنگ و یکدست شود.
مرحله سوم
برای اطمینان از اینکه مواد یکدست و بدون گلوله باشند باید آن را از صافی رد کنید. بدین ترتیب یک صافی روی کاسه قرار دهید و مواد را داحل صافی بریزید تا مواد یکدستی داشته باشید. یک شیر جوش را با روغن مایع سرخ کردنی پر کنید و بگذارید تا کاملا داغ شود.
مرحله چهارم
قالب نان پنجره ای را داخل روغن داغ قرار دهید و صبر کنید تا داغ شود. قالب را داخل کاسه مواد نان پنجره ای بزنید و درون روغن داغ بزنید و تکان دهید تا شیرینی از قالب جدا شود. حدود 10 ثانیه به آن زمان دهید تا شیرینی بپزد. در سرانجام روی آن ها پودر قند الک کنید. اگر به شیرینی های ساده خانگی علاقه دارید، خاگینه پاپیونی شیک، ترد و خوشمزه را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه نان پنجره ای زعفرانی
- حتما باید روغن داغ داغ و شعله زیر آن میانه باشد.
- قالب را باید هر بار داغ کنید.
- از یک ظرف کوچک و گود استفاده کنید.
- مواد شیرینی را مدام هم بزنید تا ته نشین نشود.
- مواد شیر و تخم مرغ را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شود.
- می توانید مواد را نیم ساعت استراحت دهید و بعد سرخ کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای دیدن دستورهای بیشتر از شیرینی خانگی تهیه پیراشکی شکری خانگی به روش بازاری را بخوانید.
منبع: پیام دلتا