طرز تهیه پیتزا سیسیلی با پپرونی، موزارلا و سس تند

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، طرز تهیه پیتزایی که می خواهیم در اختیارتان قرار دهیم کمی شبیه به پیتزای پپرونی است. اما طعم نان زیتونی و سس مخصوصش آن را منحصر به فردتر نموده است. با طرز تهیه پیتزا سیسیلی با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا سیسیلی با پپرونی، موزارلا و سس تند

شما می توانید با این دستور پخت یک پیتزای 35 در 45 سانتی متری را در 30 دقیقه بپزید. البته آماده سازی مواد و خمیر زمان کل آماده سازی این غذا را به 4 ساعت می رساند.

مواد لازم برای طرز تهیه خمیر

  • آرد نان 3.5 پیمانه (500 گرم)
  • نمک یک قاشق غذاخوری
  • خمیرمایه (مخمر) سریع نصف قاشق چای خوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون برای سینی پخت ربع پیمانه
  • آب ولرم 1.5 پیمانه

مواد لازم برای طرز تهیه سس

  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • سیر میانه، کاملا ریز شده 9 حبه
  • پونه کوهی خشک شده یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای قرمز خشک شده دو قاشق چای خوری
  • گوجه پوست گرفته 800 گرم
  • شکر یک قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزا سیسیلی

  • پنیر موزارلای کاله خرید آنلاین 450 گرم
  • پپرونی سولیکو (برش خورده با ضخامت 3-4 میلی متر) 325 گرم
  • پنیر رومانو کاله 115 گرم

طرز تهیه پیتزا سیسیلی

مرحله اول

تهیه خمیر در یک دستگاه غذاساز (پیشنهادی): آرد، نمک، مخمر، و 10 گرم روغن زیتون را با آب کافی در یک دستگاه غذاساز می ریزیم و با تیغه معمولی یا تیغه مخصوص خمیرساز آنها را مخلوط کنید. اجازه دهید دستگاه به کار ادامه دهد تا زمانی که خمیر به تیغه ها بچسبد. سپس 30 ثانیه دیگر آن را هم بزنید.

تهیه خمیر در یک دستگاه هم زن: به جای مرحله 1 می توانید از این روش هم بهره ببرید. آرد، نمک، مخمر و 10 گرم روغن زیتون را در محفظه همزن بریزید و مخلوط کنید. سپس آب را روی آن ها ریخته و با سرعت میانه مخلوط کنید تا زمانی که هیچ پودری باقی نماند. سرعت را کمی بیشتر کنید و هم زدن را ادامه دهید تا زمانی که خمیر حالت ارتجاعی پیدا کند، یعنی حدود 6 دقیقه!

مرحله دوم

به جای مانده روغن زیتون را در یک سینی پخت با ابعاد 35 در 45 سانتی متر بریزید و کف آن پخش کنید تا کل سطحش آغشته گردد. بعد خمیر را به سینی منتقل کنید و کامل در کف آن بخوابانید. خمیر به لبه ها نخواهد رسید اما مهم نیست. روی سینی را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای محیط باقی بماند تا زمانی که شل گردد و آغاز کند به پخش شدن، نباید بیش از 2 تا 3 ساعت طول بکشد. با دقت پلاستیک را جدا کنید و سپس با دست های روغنی تان خمیر را به آرامی بکشید و به همه لبه ها برسانید، در این فرآیند سعی نکنید حباب های هوا را از داخل خمیر بیرون کنید. روش صحیح پخش کردن خمیر، هل دادن آن از وسط به اطراف است.

مرحله سوم

وقتی کامل خمیر را به لبه ها رساندید و از ثبات آن در این شرایط مطمئن شدید، برای 20 تا 30 دقیقه آن را کنار بگذارید و در این حین به تهیه سس بپردازید.

تهیه سس

مرحله اول

روغن زیتون را روی شعله میانه گرم کنید تا زمانی که به جوش آید. بعد سیر، پونه، و فلفل دلمه ای قرمز را اضافه کنید و گرما بدهید تا زمانی که نرم و بودار شوند (حدود 1 دقیقه). حالا گوجه ها را اضافه کنید. با استفاده از خمیربُر یا گوجه کوب تمام گوجه ها را در تابه له کنید تا یکدست شوند. شکر را هم اضافه کنید.

مرحله دوم

بگذارید سس آشکارا قُل بزند و 15 دقیقه به همین وضع بپزد تا تمام طعم ها در آن ته نشین شوند. سپس نمک بزنید و در آخر آن را از روی شعله بردارید تا به آرامی خنک گردد.

مرحله سوم

30 دقیقه قبل از آغاز به پخت پیتزا، اجاق را آماده کنید و دمای آن را به 285 درجه سانتی گراد برسانید. مواد را هم دم دست بگذارید.

آماده کردن و پخت پیتزا سیسیلی

مرحله اول

ورقه های موزارلا را یکنواخت روی سطح خمیر قرار دهید. سس را روی آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. به همه سس احتیاج نخواهید داشت؛ هر چقدر را لازم می دانید بهره ببرید ولی دست ودلباز باشید. برش های پپرونی را هم یکنواخت روی مواد قبلی بچینید. سپس نیمی از پنیر رومانو را روی سطح کل پیتزا بپاشید.

مرحله دوم

در آخر سینی را به اجاق منتقل نمایید و بپزید تا زمانی که لبه پپرونی ها به بالا برگردند و زیر پیتزا سرخ گردد (با بلند کردن گوشه پیتزا زیر آن را چک کنید). پختن باید حدود 10 دقیقه طول بکشد. در بعضی از اجاق ها لازم می گردد که بعد از این مرحله، روی سطح را با فویل آلومینیوم بپوشانید تا زیر آن هم کامل بپزد.

مرحله سوم

پیتزا را از اجاق خارج کنید و بقیه پنیر رومانو را روی آن بپاشید، سپس با یک پیتزابُر آن را به قطعات دلخواه برش بزنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پیتزا سیسیلی با پپرونی، موزارلا و سس تند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا سیسیلی با پپرونی، موزارلا و سس تند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید