طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه

به گزارش وبلاگ فروش ساعت، طرز تهیه گاناش با خامه بسیار ساده و با مواد اولیه بسیار جزیی است. در واقع، گاناش شکلاتی با خامه صبحانه که در این دستورالعمل روش تهیه آن را آموزش می دهیم چیزی بیشتر از یک امولسیون یکدست از شکلات تلخ و خامه پرچرب نیست.

طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه

در این دستور آشپزی تمام نکات برای تهیه یک سس شکلاتی خوشمزه گردآوری شده است. اگر برای کیک یا دسر یا همراه با سالاد میوه در پی یک سس خوشمزه هستید، گاناش شکلاتی را پیشنهاد می کنیم.

اگر می خواهید گاناش شکلاتی بافت و طعم بهتری داشته باشد، پس با دقت تمامی مراحل تهیه را مطالعه و پیگیری کنید. در خاتمه، موارد استفاده از گاناش هم برای آشنایی بیشتر شما آورده شده است.

از قلم نیاندازید مهم ترین نکته برای تهیه گاناش شکلاتی، استفاده از شکلات مرغوب و باکیفیت است. با چیپس شکلاتی هم می توانید گاناش درست کنید، اما باید از کیفیت آن مطمئن باشید.

مواد لازم در طرز تهیه گاناش با خامه

  • شکلات نیمه شیرین ریز خرد شده دو تکه (هرکدام 113 گرم)
  • خامه صبحانه کاله خرید آنلاین 240 میلی لیتر

مراحل طرز تهیه گاناش با خامه

مرحله اول

برای تهیه گاناش شکلاتی ابتدا باید شکلات های خرد شده را داخل یک کاسه میانه که در برابر حرارت مقاوم است، بریزید. سپس، خامه را درون یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله دوم

به محض جوش آمدن، خامه را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید. حدود دو تا سه دقیقه صبر کنید تا شکلات به آرامی نرم گردد. در این مدت به هیچ عنوان مواد را هم نزنید تا گرمای خامه باعث ذوب شدن شکلات گردد.

مرحله سوم

به یاری یک قاشق فلزی یا کفگیر پلاستیکی، مواد را خیلی آرام هم بزنید تا به طور کامل با یک دیگر ترکیب شده و شکلات ذوب گردد. هر چه شکلات را ریزتر خرد نموده باشید، راحت تر داخل خامه ذوب می گردد.

مرحله چهارم

گاناش را به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک و غلیظ گردد. بعد از این مدت می توانید با قاشق یا با قیف و ماسوره دسر مورد علاقه تان را تزئین کنید.

نکات طرز تهیه گاناش شکلاتی

  • اگر با همزن برقی گاناش را به مدت چهار تا هشت دقیقه هم بزنید، رنگ آن روشن تر می گردد، پف می نماید و بهتر فرم می گیرد.
  • برای نگهداری گاناش از یک ظرف در بسته بهره ببرید. در این حالت، گاناش تا حدود پنج روز در یخچال و تا سه ماه در فریزر قابل نگهداری است. برای استفاده مجدد، در داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آب گرم گردد. ظرف را به آرامی در داخل آب قرار دهید تا گاناش آرام آرام نرم گردد.
  • می توانید برای سریع تر خنک تر شدن گاناش، از یخچال بهره ببرید. البته این کار ممکن است سس شکلاتی شما را خراب کند. بهتر این است اجازه دهید مایه گاناش به آرامی در دمای اتاق خنک گردد.
  • گاناش در صورتی خوشمزه می گردد که از شکلات مرغوب بهره ببرید. در صورت احتیاج می توانید از چیپس شکلات با کیفیت هم بهره ببرید.
  • گاناش شکلاتی را می توانید مثل خامه قنادی فرم دهید و از قیف و ماسوره برای تزئین کیک و دسر بهره ببرید.
  • برترین ابزار برای خرد کردن شکلات یک چاقوی دندانه دار بزرگ است.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گاناش با خامه صبحانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید